Facebook

Blumengarten Spa & Wellness Center

Centrul de wellnes Blumengarten este un adevarat rai. Vacanta ta nu poate fi completa fara o vizita aici. Utile pentru relaxare, anti-stres si infrumusetare, procedurile Blumengarten te vor face sa te simti minunat o lunga perioada dupa ce ti-ai incheiat vacanta si, mai mult decat atat, iti vor deschide poarta catre un alt stil de viata.
Iata pasii care alcatuiesc drumul tau catre starea de bine de care ai atata nevoie.

Sauna uscata

_MG_7640

Sauna uscata actioneaza exterior si interior. Prin aerul cald se obtine o eliminare de aproximativ 30% din toxinele din organism. Sauna favorizeaza producerea de colagen, elimina celulita, astfel incat pielea ta isi va recapata elasticitatea si luminozitatea si va putea respira din nou. Daca tot vorbim de respiratie, atunci trebuie sa-ti spunem ca inhalarea aerului cald este un foarte bun remediu pentru problemele respiratorii si ale sinusurilor.

Sauna umeda

_MG_7643

Starea de bine pe care ti-o da o sedinta de sauna are ceva special. Sauna umeda ajuta la eliminarea toxinelor retinute in organism, hidrateaza pielea si topeste tesutul adipos.

Baia cu fan

_MG_7655

Baia cu fan (capsule cu fan) este ceva inedit in Romania, desi cercetatorii au indicat inca din urma cu foate multi ani efectele benefice ale acestuia. Prin inhalarea aromei de fan se produc procese de relaxare nervoasa si musculara mult mai profunde si, de asemenea, se obtine o imbunatatire vizibila a procesului de respiratie.

Camera de relaxare

_MG_7679

Camera de relaxare este utilata cu sezlonguri si paturi cu apa. Muzica de relaxare si aromaterapia vin sa completeze peisajul. Chiar si lumina de aici este gandita astfel incat sa induca o relaxare mult mai profunda. Poti citi, poti medita sau pur si simplu poti dormi. Te asiguram ca odata iesit din aceasta “camera a minunilor” te vei simti un alt om, revigorat si cu multa pofta de viata.

Jacuzzi

_MG_7622

Jacuzzi -ul este recunoscut pentru efectele sale de destindere, imbunatatind circulatia prin masajul cu bule de aer al spatelui, cefei si picioarelor.

Pachete cadou

Fie ca doresti sa faci o surpriza celor dragi tie, fie ca vrei sa oferi un cadou inedit partenerilor de afaceri, noi iti propunem pachetele cadou “Weekend SPA Blumengarten”. Ele contin mai mult decat o experienta inedita la SPA. Sunt o adevarata incursiune sinestezica prin diverse tari din care ne-am inspirat pentru a va oferi cele mai pline de binefacere tehnici de relaxare si antistres.
Si pentru ca tu stii cel mai bine ce preferinte au cei carora doresti sa le oferi aceasta surpriza, te invitam sa cream impreuna programul perfect. Iti garantam ca vei primi felicitari si multumiri pentru alegerea facuta!

De aici poti merge intr-o excursie prin oras sau imprejurimi.

Galerie foto

Tur virtual 360°

Blumengarten Spa & Wellness Center Blumengarten Spa & Wellness Center Blumengarten Spa & Wellness Center
Îți place? Recomandă și altora: