Facebook

Evenimente de afaceri

Salile de conferinte – Amadeus, Galileo si Oberth iti ofera posibilitatea de a organiza o gama larga de evenimente de afaceri, de la sedintele in cerc restrans si pana la seminarii si prezentari cu un numar mai mare de participanti. Toate salile sunt dotate cu aparatura high – tech de ultima generatie.

Restaurantul Lorelei poate sa iti ofere un alt fel de spatiu pentru evenimentele de afaceri sau chiar organizarea de gale si baluri. In aceeasi masura, datorita flexibilitatii, el poate gazdui si evenimente personale. Te asiguram ca bucatarii nostri stiu sa-ti faca propuneri de meniu pentru orice tip de protocol, la standarde inalte.

Crama “La Pastorella”  este o locatie excelenta pentru o cina cu partenerii tai de afaceri sau petreceri corporate. Cu o capacitate de 85 de locuri, Crama “La Pastorella” combina designul rustic cu picturi murale reproduse dupa Pieter Bruegel cel Batran, denumit si Pieter Bruegel al Taranilor, cel mai cunocut pictor flamand al secolului al XVI-lea. Ca atmosfera sa fie implinita, muzica live se “asorteaza” mereu cu preparatele pregatite de bucatarii nostri pentru evenimentele de afaceri sau personale pe care doresti sa le organizezi aici.

Terasa este un alt loc in care poti lua masa cu partenerii de afaceri. De asemenea, daca doresti sa-ti inviti colegii, colaboratorii sau clienti sa vizionati impreuna un eveniment sportiv national sau international intr-un loc de foarte buna calitate, aici gasesti tot confortul pe care il cauti, servicii ireprosabile, precum si ecrane de mari dimensiuni, astfel incat experienta voastra sa fie deosebita.

Barul “Zara Cafe” poate deveni locatia ideala pentru intalniri de afaceri in timpul zilei. Atmosfera intima, gama variata de bauturi alcoolice si non – alcoolice, precum si personalul atent, pregatit sa iti ofere servicii de cea mai buna calitate sunt ingredientele necesare pentru ca intrevederile tale de afaceri sa fie incununate de succes.

Seara el se poate transforma in barul favorit in care tu si colegii sau partenerii de afaceri puteti savura bauturi fine, organiza mici petreceri sau pur si simplu pentru a sta la un pahar de vorba intr-o atmosfera rafinata.

Weekend SPA – un cadou deosebit pe care il poti oferi cu diverse ocazii speciale colegilor si partenerilor de afaceri. Impreuna cu tine, putem realiza programe speciale astfel incat weekend-ul SPA sa se transforme intr-o experienta de neuitat, la nivelul celor mai bune resorturi internationale.

Poti opta pentru rezervarea in totalitate a hotelului, pentru evenimentele de mari dimensiuni, intrucat cele 52 de camere distribuite pe 4 etaje acopera toata gama de necesitati de cazare. Astfel, sedintele nationale de vanzari, conferintele anuale pe diverse teme sau orice alt tip de eveniment de afaceri se pot desfasura aici in cele mai bune conditii, pentru ca poti profita la maxim de absolut toate dotarile de care ai nevoie, intr-o singura locatie: Hotelul Binder Bubi Sighisoara – singura locatie de 5 stele din zona.

 

Stim ce inseamna organizarea unui eveniment asa ca poti lasa in grija noastra toate detaliile.

Trebuie doar sa ne spui:

1. Ce fel de intrunire doresti sa organizezi: de afaceri sau personal

2. Cate persoane doresti sa inviti?

3. Ce fel de preparate ti-ar placea?

4. Ce muzica preferi?

5. Cand vrei sa se desfasoare evenimentul?

6. In ce loc din Hotelul Binder Bubi Sighisoara doresti sa se desfasoare?

7. Care este bugetul alocat? Daca nu ai conturat inca un buget, noi te putem ajuta cu mai multe variante de propuneri.

 

Poti raspunde la aceste intrebari aici iar noi iti vom trimite informatiile si sugestiile de care ai nevoie.

Daca te grabesti, ne poti suna direct la numarul:  0372.088.888

Avem experienta in organizarea de evenimente, suntem flexibili si iti vom veni in intampinare cu sfaturi si sugestii. Spune-ne ce iti doresti si iti vom indeplini visul. Iti punem la dispozitie totul, de la echipamente de sonorizare ultra-performante, pana la decorarea salii si mise-en-place.

 

Îți place? Recomandă și altora: