Facebook
BinderBubi Sighisoara in revista Concept Casa

Revista Concept Casa ofera informatii si sfaturi utile pentru persoanele care doresc sa cumpere, să construiască, să modernizeze sau să decoreze o locuință. Revista conține informații utile din domeniul construcțiilor, analize imobiliare, precum și ultimele tendințe în amenajarea interioară sau exterioară a căminului.

In editia cu Nr. 2 sunt oferite articole interesante, amenajări pline de viață și sfaturi pentru un spațiu exterior cât mai plăcut.

Stilul recomandat în luna aprilie este Shabby Chic – un stil boem, romantic și, bineînțeles, primăvăratic.

Ne face deosebita placere sa fim unul dintre hotelurile recomandate si apreciate de acesti maestri ai designului imobiliar.

Din punctul lor de vedere: “Hotelul BinderBubi este genul de hotel care iti transpune atmosfera de acasa in camerele de hotel”, unde ” intregul farmec este dat de accentele de culoare”, iar “mobilierul importat din Austria contureaza o atmosfera calda, prietenoasa si, in acelasi timp sofisticata”.

Pentru mai multe detalii privind acest numar al revistei consultati: http://www.concept-casa.ro/revista-concept-casa/revista-concept-casa-nr-2.html.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:Do you like it? Share the love:Do you like it? Share the love: