Facebook
Hotel BinderBubi Sighisoara in Top 10 Hoteluri de Lux din Romania

Având ca bază de evaluare milioane de recenzii şi opinii ale călătorilor din întreaga lume, în fiecare an Topul alegerilor călătorilor TripAdvisor onorează hotelurile cu diferite distincţii în funcţie de preferinţele şi recomandările turiştilor.

Hotel BinderBubi Sighişoara a fost clasat de-a lungul întregului an pe poziţia întâi din cele 13 unităţi de cazare din Sighişoara înscrise în portalul TripAdvisor.com, iar acum la sfârşitul anului, a intrat in top 10 hoteluri de lux la nivel naţional.

“Suntem încântaţi să recunoaştem meritele celor mai remarcabile hoteluri din lume cu ajutorul celor peste 75 de milioane de evaluări şi opinii din partea călătorilor din întreaga lume” a declarat Christine Petersen, preşedinte al TripAdvisor pentru Afaceri. 

Pentru a vedea evaluarile utilizatorilor puteţi consulta pagina : http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g311309-d1827737-Reviews-Hotel_Binder_Bubi-Sighisoara_Mures_County_Central_Romania_Transylvania.html

Dafora Turism deţine Hotelurile BinderBubi  de patru şi cinci stele, din Medias  respectiv Sighişoara, 3 unităţi de cazare şi restaurant în Mediaş : Hotel Traube, Motel L&G si Han Greweln şi agenţia de turism Dafora Travel & Events.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:Do you like it? Share the love:Do you like it? Share the love: